.cnsL. Star Üye
Teşekkür Sayısı : 858
Rep Puanı : 4
| Konu: Gönülçelen Dizisinde Kahreden Sahne Cuma Kas. 05, 2010 2:17 pm | |
| Gönülçelen dizisinde kahreden sahne Ben olsam çok feci döverim!
Gönülçelen?de (atv) ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bu Hasret (Tuba Büyüküstün) ile Murat (Cansel Elçin) hakikaten büyük ve mahcup bir aşkla sevmiyorlar mıydı birbirlerini? Ne oldu da şimdi Levent denilen o genç ışık hızıyla diziye girip meseleyi evlenme teklifine kadar getirdi. Murat?ın fragmanlarındaki yüzünü görünce kahroldum be vallahi... Sen hayatını koy, sıfırdan bir yıldız yarat; el oğlu gelsin manzarana konsun. Çok feci döverim ben o Levent?i. Haberi olsun herkesin!
Mesut Yar - Posta
|
|
krissehrob Erişilmez Üye
İlgi alanları : Müzik,Sinema,Kitap okumak,dizi.....
Durumunuz : ELa ve ZeynepLe kopuyoruz=)
Teşekkür Sayısı : 1706
Rep Puanı : 26
| Konu: Geri: Gönülçelen Dizisinde Kahreden Sahne Cuma Kas. 05, 2010 11:18 pm | |
| bende katıLıyorum öLdürürüm ben o Leventi yaaaaaaaaaaaaaa:@ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM |
|
.cnsL. Star Üye
Teşekkür Sayısı : 858
Rep Puanı : 4
| Konu: Geri: Gönülçelen Dizisinde Kahreden Sahne C.tesi Kas. 06, 2010 9:17 am | |
| Mesut Yar dizinin başında pek güzel yorumlar yapmazdı ama şimdi gerçekleri söylüyor en azından=) Rica ederim =) |
|
^zєאภєק ^๓єlєк Süper Moderatör
İlgi alanları : ﻮöภülçєlєภ,şเเг אคz๓คк,๓üzк ๔เภlє๓єк,Ŧยt๒๏l,๒ครкєt๒๏l...
Durumunuz : ภє ๏lรยภ เştєє เאเ๔เг
Teşekkür Sayısı : 4127
Rep Puanı : 71
| Konu: Geri: Gönülçelen Dizisinde Kahreden Sahne Salı Kas. 16, 2010 8:59 am | |
| ben olsam kesin öldürürüm zaten öldürecemm |
|
ayşenur Katılımcı Üye
İlgi alanları : BURAK ÖZÇİVİT.CANSEL ELÇİN,ROBERT PATTİNSON <3<3<3
Durumunuz : sanane xD
Teşekkür Sayısı : 171
Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Gönülçelen Dizisinde Kahreden Sahne Perş. Kas. 18, 2010 7:46 pm | |
| pislik levent.amaa hasret ve murat ta abartıyolar.artık ayrılmasınlar.levent evlenme teklifi etmeseydi murat hasrete onu sevdiğini soleyecekti yaa |
|
elma98 Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 2
Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Gönülçelen Dizisinde Kahreden Sahne Cuma Kas. 26, 2010 11:28 pm | |
| bence doğru olanı levent yaptı çünkü murat ta durdu durdu leventin hasrete evlenme teklifi ettiğizamanımı buldu onu sevdiğini söylemek için.bidefa murat kızla sürekli oynadı yani bi derse alıyo sonra kaydını siliyo sonra tekrar alıyo bune ya kızla resmen oynadı.levent ise kızı sevdiği için ablasının düğününü yaptı ,hediyeler aldı ,ona süpriz yaptı .murat ise hiç onu tekrar kazanmak istiyorduda niye bişey yapmadıda hemen parise gitmeye karar verdi............... |
|