× Hαcεя × Katılımcı Üye
Durumunuz : Aşa Ykukari Isayılır
Teşekkür Sayısı : 314
Rep Puanı : 3
| Konu: Gönülçelen dizisinde Edip Cansever'in şiirini Hasret okudu... Ptsi Nis. 19, 2010 7:27 am | |
| Gönülçelen dizisinde Edip Cansever'in şiirini Hasret okudu... 18 Nisan 2010 / 09:34:58 Masa da şad oldu ha! MESUT YAR - POSTA Gönülçelen (atv) sanırım istemeyerek de olsa büyük bir iyilik yaptı izleyiciye. Yıllar önce sonsuza yürüyen büyük usta Edip Cansever’in Masa (Masa da masaymış ha) şiirini Hasret (Tuba Büyüküstün) kızımıza okuttu... Her ne kadar Hasret şiiri diksiyon öğrenme sevdasına katletmiş bile olsa, büyük şaire yapılan bu göz kırpma benim gibi şiir aşıklarını coşturdu. Helal olsun diyelim... Bir dahaki olursa da kafadan isteğimizi not düşelim. Can Yücel ustamızdan geliyor; Ben Hayatta En Çok Babamı Sevdim.. |
|
Sakine... Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 16
Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Gönülçelen dizisinde Edip Cansever'in şiirini Hasret okudu... Ptsi Nis. 19, 2010 8:42 am | |
| Mesut Yar'ın ağzından arada hayırlı cümlelerede çıkabiliyormuş vay bee... |
|
₪Kristal KéLébék₪ Erişilmez Üye
İlgi alanları : ÜmitİbrahimKantarcılar | & | ÇakılTaşları
Durumunuz : 5'iBirYerdeyiGeriİstiyoruz.
Teşekkür Sayısı : 6315
Rep Puanı : 112
| Konu: Geri: Gönülçelen dizisinde Edip Cansever'in şiirini Hasret okudu... Ptsi Nis. 19, 2010 7:16 pm | |
| |
|
[Hasret*Murat*Şeyma]
Banlanmış Üye
İlgi alanları : Gönülçelen İzlemek
Durumunuz : Eh İşte!
Teşekkür Sayısı : 516
Rep Puanı : 50
| Konu: Geri: Gönülçelen dizisinde Edip Cansever'in şiirini Hasret okudu... Çarş. Nis. 21, 2010 5:49 pm | |
| - eLf_gökhaN demiş ki:
- Sağol canım..
|
|