|
|
Yazar | Mesaj |
---|
murat&hasret Star Üye
İlgi alanları : senaryo,müzik,basketbol,futbol
Durumunuz : gayet iyi:)
Teşekkür Sayısı : 759
Rep Puanı : 4
| Konu: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 10:39 am | |
| SANIYORUM Kİ 17.BÖLÜMDE BÖYLE BİR KISIM GÖRÜRÜZ(TAHMİN) İYİ OKUMALAR BEĞENMENİZ DİLEGİYLE... 17.bölümde sonlandırılan yerden başlıyorum hasret:sen..sen gülpembesinsaime:hasret murat hasreti sakinleştirmek için yaklaşır.hasrette murattan yardım alması gerekiyordu çünkü buna ihtiyacı vardı.ne yapacağını bilmemektemurat:hasret hasret gel gelhasret:murat,murat hocamurat:saime hanım 1 dkhasret:senin ne işin var buradamurat:bırak şimdi bunu hasret daha önemli konular varhasret:murat hoca annem buradamurat:biliyorum biliyorum.şimdi ne yapmayı düşünüyorsunhem sinirli hemde özlem içinde konuşurhasret:hesap soracam murat hoca hesap soracam.bu kadar yıldır özlemini çekiyorum acısını çekiyorum.hep,her yerde ,her zaman annemi düşledim,hayal ettim,ağladım.bu kadar yıldır nerdeydi.neden beni armadı neden murat hasretin elini tutar murat:hasret benden daha iyi biliyorsun kihep annen için ağladın,hep keşke annem yanımda olsaydıdedin.keşke bir kez onu görebilseydim,ona sarılabilseydim,onun kollarında uyusaydım,ona anne diyebilseydim dedin.şimdi şimdi ne olduda değişti.Değişen ne ;değişen annenin zengin olması mı?hasret düşün annen karşında yapman gereken ne.annen karşında yapman gereken tek bir şey var oda annene sarılman.hasret tekrar tekrar murat'a hayran kalır.ne zaman aklı karışsa ne zaman yardıma ihtiyaç duysa murat yanında ondan doğru cevabı,doğru yolu alıyor.hasret:murat hoca iyiki yanımdasın iyiki yanımdasınmurat hasrete sarılırmurat:iyiki sende yanımdasın iyiki.hadi hasret şimdi annene sarılma vaktihasret bir kez daha bakar ve annesine doğru yürür.saime dolu dolu gözleriyle hasrete bakar.o yıllardır çektiği kızının özlemini kızına sarılarak gidertebilecekmiydi?hasret ona anne diyecekmiydi?bunları düşünürken dilinin ucunda topladığı tek bir kelimeyi çıkartır.o dolu gözyaşlarıylasaime:kızımhasret:anne.annemsarılırlar doyacasına ağlarlar o yılların acısın özlemini çıkartmaktadırlarsaime:bitanecik kızımhasret:annemsaime:o saçlarının kokusunu nede özlemişim kızım kızmmurat onları uzakta izlemektedir.haret saime,murata doğru gelirler.hasret murata yaklaşırhasret:murat hoca çok çok tşk ederim.sen sen burda olamasaydın,sen beni sakinleştirmeseydin belki belkide çok farklı olaylar olacaktı annemi sonsuza dek kaybedecektim çok çok tşk edeerimmurat hasrete sarılır murat:her zaman yanında olacam hasret her zamansaime aralarındaki yaklaşmayı biliyordur.zaten hangi anne kızındaki duyguları bilmez,anlayamaz... bu arada muratın tlf çalıyordurmurat:alo leventlevent:nerdesiniz siz abicim .burda sizi bekleyen kaç kişi var biliyormusun sizi bekliyorlar.hem hem siz nerdesiniz kaybolup gitinizmurat:görüşürüüüüüüüzz.hemen geliyoruzlevent:sen varya sen hasret:ne oldumurat:tebrik falan işte gitmemiz lazımsaime:hasret murat bu olanlar aramızda kalmasını istiyorsun şimdi için olsa bile hasret:esn nasıl istersen annehasret annesine sarılırsaime:canım kızım murat:hadi o zamanmurat bir taksi çevirir.saime hanım eve gitmiş oldu.bir takside murat ve hasret lazım.taksiye binerler ve gelirler.taksiden inerler murat hasretin elini tutar ve bakışırlar.sonrada levent gelirlevent:nerdesiniz sizmurat:geldik işte nerdelerlevent:marketteler.nerde olacaklarlar içerde salondalar tebrikleşmeler bitti tabiki gösteridelevent:evet bitti sonundamurat hasrete bakarak yaklaşırhasret:bitti...bitti dimi murat hocahasret kendini muratın kollarına bırakarakmurat:bitti...bitti hasrethasret:bunu başarabildiğime halen inanamıyorummurat hasretin o masun yüzüne dokunarak ve sevgi doluses tonuyle murat:başaracaksın demiştin sana...haset:demiştin demiştin murat hoca muratın yüzündeki mutluluk dolu gülücüklerinden sonra levent:evet şimdi ne yapıyorsuzhasret:benim eve hiç gidesin yokmurat:benimde .hadi hasret gidiyoruzhasret:nereye murat hasretin elinden tutaro arada levent:murat nereyemurat:bizi beklemeeeeeeeegidecekleri yeri merak ediyorsunuz.tabikide göl kenarı.burasıı ikisi içinde çok anlam ifade ediyor.hep hüzünle oturdukları burada mutlulukla sonlandırdılar.sonunda geldiler.yeterince uzak çünkühasret:burası..burasımurat:burası ikimiz içinde iyi geleceğini düşündümhasret:her zamanki gibi doğru düşünmüşsün.aklımdan geçeni yaptınmurat: hadi gel oturalımhasret:sanırım buraya üçüncü oturuşum.seninmurat:bilmem ama hasrete doğru yaklaşırmurat:seninle buraya üçüncü oturuşum.mutluluğu seninle burda üç kez yakladım.hasret uzanır yıldızlara bakarmurat:yorgunmusun?hasret:yoo sadece uzanıp yıldızlara bakmak istedimmurat:sen uzanmadan yıldızlara bakamıyormusun hasret:bilmem uzanarak bakmak daha çok hoşuma gidiyormurat:bizde deniyelim o zaman uzanarak yıldızlara bakmak nasıl bir şeymişhasret:memnun kalacaksınmurat:garantisini veriyorsun yani hasret:.hıımm hıımmmurat hasretin yanına uzanır.ellerini hasretin ellerine deydirtir.hasret uzanmış durumda.murat ise göl kenarında herzamn oturduğupozisyonu alrak elini yer bastırır.hasret uzanmış yıldızları izlemekte.hasrete yaklaşır.içindekilerini hasret hariç her şeyi geride bırakarak hasreti öper .bu ilk olmasa bile hep sonda ikisinde bir heyecan oluşuyor.2-3 dakikalık yaklaşmadan,göz göze bakışmadan sonra.murat hasretin yorgun olduğunu fark edermurat:gidelim mi?hasret:olur arkadaşlar devamı için yorumlarınızı bekliyorumumarım beğenmişsinizdir |
|
| |
cnsym Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 65
Rep Puanı : 2
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 11:21 am | |
| çok güzelllll. inşallah bu kadar mükemmel bi bölüm bizi bekliyodurr |
|
| |
n@R@ Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 22
Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 11:52 am | |
| sonu cok güzeldi bir anliq seyr edirmiş gibi oldum böyle devam ederse cok güzel olur bence seni ekibe dahil etsinler.cok endişeliyim yeni sezonda nese olmuyacaqmiş gibi gelir |
|
| |
tatlı_cadı Süper Moderatör
İlgi alanları : Burak Özçivitt :)
Durumunuz : Fena Değil
Teşekkür Sayısı : 6001
Rep Puanı : 41
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 12:05 pm | |
| Teşekkürler devam devam |
|
| |
hasret_murat_elif Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 71
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 2:45 pm | |
| arkadaşım çok güzeldi devamını bekliyorum ama yeni sezonda bence hasret ve annesi kolay kolay barışmayacak gibi geliyor bana ama sen devam et bomba gibi bir giriş yaptın |
|
| |
beyza15 Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 6
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 5:08 pm | |
| bencede harika bir senaryo tebrik ederim bence gönülçelen senaristlerinin bu senaryodan esinlenmelerini isterim |
|
| |
beyza15 Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 6
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 5:13 pm | |
| hem hasret ile saimenin barışması lazım bence çünkü hasret artık muratlarda kalamaz gösteri bitti nesrin bunu istemez belki o gecelik kalır ama ertesi gün biraz göze batar e muratla hasretin yakınlaşması içinde birbirlerine yakın olmaları gerekir hazır annesininde tam muratların evinin karşısında evi var oraya yerleşir bu saatten sonrada ünlü olacak zaten mahalleyede dönemez zaten güzel bir çözüm işte... |
|
| |
Hanımcıgım Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 56
Rep Puanı : 3
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 6:32 pm | |
| - hasret_murat_elif demiş ki:
- arkadaşım çok güzeldi devamını bekliyorum ama yeni sezonda bence hasret ve annesi kolay kolay barışmayacak gibi geliyor bana
ama sen devam et bomba gibi bir giriş yaptın Aynen katılıyorum, bu kadar kolay olmayabilir, ama keşke olsa Ellerine sağlık |
|
| |
missy66 Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 91
Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 6:39 pm | |
| evet evet bencede annesi ile barışsın hem saimenin burdaki evi muratın evinin tam karşısında..arkadaşımızın sölediii gibi bence çoook güzel olmuş demını lütfen getir |
|
| |
missy66 Isınan Üye
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 6:40 pm | |
| çok pardon devamını lütfen getir |
|
| |
murat&hasret Star Üye
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 7:05 pm | |
| kısa sürede devamını getirecem zaten yazıyorum az birşey kaldı inşallah bunuda beğenirsin |
|
| |
missy66 Isınan Üye
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Çarş. Haz. 23, 2010 10:17 pm | |
| beğeneceğimi ümit ediyorum zaten bu tam benim kafadan olmuş eminim diğeride öle olacaktır |
|
| |
busraa123 Katılımcı Üye
Teşekkür Sayısı : 136
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Perş. Haz. 24, 2010 10:07 am | |
| Cok begendim super olmus tebrikler lutfen devamini getir nolurr |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Erişilmez Üye
İlgi alanları : ÜmitİbrahimKantarcılar | & | ÇakılTaşları
Durumunuz : 5'iBirYerdeyiGeriİstiyoruz.
Teşekkür Sayısı : 6315
Rep Puanı : 112
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Perş. Haz. 24, 2010 2:07 pm | |
| |
|
| |
pinkbutter Katılımcı Üye
İlgi alanları : kitap okumak,müzik dinlemek,nette dolaşmak :D
Teşekkür Sayısı : 202
Rep Puanı : 8
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Perş. Haz. 24, 2010 7:32 pm | |
| harikaaaa ellerine yüreğine sağlık dewamını merakla bekliyorumm |
|
| |
Duble_uqala Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 97
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 9:25 am | |
| Amatör bi senaryo bile bu kadar etkileyici oluyorsa gerçek senaryayo düşünemiyorum... Ellerine sağlık.. |
|
| |
melissa Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 92
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 11:50 am | |
| güzel ama...bence hasret annesine hesap sormasi gerekiyordu... |
|
| |
kiraz Isınan Üye
Durumunuz : süperr
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 1:07 pm | |
| bence saime hasret konuşmaları biraz türk filmlerine gitmiş ama yinede güzel tebrik ederim |
|
| |
murat&hasret Star Üye
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 3:34 pm | |
| arkadaşlar valla bu sefer canım çıktı.yanlışlıkla klavyenin sleep tuşuna bastım sonuçta bilgisayar kapandı benimde bir daha yazmam gerektİ umarım beğenirsiniz bari deysin BİSMİLLAHKALDIĞIM YERDEN DEVAM EDİYORUMeve gelirlerhasret:iyi gecelermurat:iyi gecelermurat her nakadar hasreti bırakmak istemesede böyle olması gerekiyordu.saime hasreti bekliyordu.murat yukarı çıkarsaime:kızım,hasrethasret:anne daha uyumadın mı?saime:seni bekledim.o kokunu almadan sana sarılmasan uyuyamayacağımı anladım.hem sen bu saatte muratla eve geldiğine göre bu saate kadar beraberdiniz anlar bakayım annenehasret:sen gittikten sonrasaime sözünü kesersaime:dur odana gidelim birileri görebilirodaya girerler.hasret bir bir anlatırsaime:yani o zaman aranızda birşeyler varhasret:öyle gibisaime:nasıl yani bir şey söylemedi mi?hasret:söylemedi.ee bende ne yapacağımı bilmiyorumsaime:bekliyeceksin kızımhasret:en iyisi busame:hadi canım kızım geç oldu artık. iyi gecelerhasret:iyi geceler annesaime:biliyorsun kızım sana sarılıp yanında uyumak isterdim ama birileri görürebilir.hasret:biliyorum annem biliyorumsabah olur saat 10:00 hasret halen uyanmamış.murat odasından çıkar.nesrin:günaydınmurat:günaydın annenesrin:kutlarım oğlum dün gece çok iyi bir iş çıkardınmurat:ben değil hasret çıkardı.hepsi onun sayesindemurat göz gezdirirnesrin:hasreti arıyorsan daha uyanmadımurat:uyanmaz tabii çok yoruldumurat aşağa inerkennesrin:kahvaltı hazır değilmurat: kahvaltıya değil prensesime bakacamnesrin:murat konuşmamız lazımmurat:anne eğer hasret konusunu yine açacaksan nesrin:yoo hasret değil aslında hasret ama bu sefer farklı bir konumurat:farklı mı?nesrin:evet. bu sabah hasrete çiçek geldi aslında ilan-ı aşk desek daha doğrumurat dona kalırmurat:ilan-ı aşk mı?nesrin:evetmurat hasreti öyle i,bi kıskanıyor ki gözlerindeki kıskançlığı saklamaya çalışsa bile pek başarılı olamıyor murat:ne ilan-ı aşkı ne diyorsun annenesrin:duydun işte murat sinirlerini yatıştırmaya çalışarakmurat:bi bi..bidakika nasıl olmuş bu ne zamandan beridirnesrin:dün akşam gösteride hasreti çok beğenmiş.kendisi asil zengin bir ailenin oğlu.istiiyorsan sende okumurat kartı okurmurat kıskançlığı bastıramayor artık gitikçe telaşlanıyor.sanki hasreti kaybedecekmiş.o anda ne olursa olsun sırf hasreti kaybetmemek için her şeyi yapabilirdimurat:bak anne hasret bunu bilmiyecek.ne çiçeği nede şu baş belası ilan-ı aşkınesrin:nedenmiş o.kızın önüne hayırlımurat sözünü kesermurat:anne hasreti deliler gibi sevdiğimi bilmiyormuş gibi konuşuyorsunnesrin:evet öyyle konuşuyorum.çünkü sizin birlikteliğiniz diye birşey olmayacakmurat:anne ister kabul et ister kabul etme ben hasreti seviyorum ve itiraf edecemsinirli bir şekilde merdivenden inermurat:hasrete bu konu hakkında bir şey söylenmiyecekhasret halen uyumaktadır.saime hasrete çiçek geldiğini biliyordur.bu arada levent gelmiş ama gitmesi gerekiyorlevent:günaydın hocammurat kıskançlığını ve sinirlerini bastrmaya çalışarakmurat:günaydınlevent:neyin var iyimisinmurat:gidelim milevent:zaten bende gidecektim de senin bu halin nemurat:ofiste anlatırımmurat yol boyunca ağzını bıçak açmaz.sadece hasreti düşünür sevdiği kadını.düşünüyor eğer hasret beni bırakırsa .başkasıyla birlikte olursa ben onsuz hasretsiz ne yaparım.ofise gelirlerlevent:eee murat diniliyorum senimurat:bu..bu sabah hasrete çiçek gelmişlevent:ee ne güzel işte ne var bundamurat:orası öyle ama sorun bu değillevent:asıl sorun neymişmurat:hasrete çiçekle birlikte ilan-ı aşta gelmişlevent:ilanı aşkmımurat:evet ilanı aşklevent:hee. sen bundan böylesinmurat:levent ne yapacam ben.hasreti kaybetmeyi göze alamam.seviyorum onu . kaybedersem kaybedersem onu biterim ben biterimlevent:sakin ol.buluruz birşeylerlevent her ne kadar bu konuda konuşmak istemesedelevent:bence daha fazla bu iş ilerlemeden hasrete aşkını itiraf etmurat:evt evt .en iyisi bu söyliyecem.levent hasreti kaybedersem ölürüm benlevent:öyledeme abicim yamurat:bir aşk daha kaybedemem hele bu hasretselevent:aslında bence bunu kendiside biliyormurat:nasıl yanilevent:hasrete olan yakınlığını diyorum.hasret bunun farkında murat:farkında da benim söylememi bekliyor emin olmak istiyor.bunu onda görebiiyorumlevent:her bayan bunu isterde sen nasıl söyliyeceksin onu bilemiyorummurat:söyliyecem ne olursa olsun.bunu yapmak zorundayımlevent:peki ne diyeceğini biliyormusun?murat:ben ..bben hasret seeni...se...lavent:benim karşımda bile SENİ SEVİYORUM diyemiyorsun hasretin karşısında nasıl söyliyeceksinmurat:söyliyecem söyliycemlevent:umarımhasret uyanmış mutfağa geçecekken kapı açılır.çiçek gelirçiçekçi:aceba hasret hanım kim?hasret:benimçiekçi:buraya imza atrmısınız çiçekçi:buyrunhasret:tşkhasret kartı okur ama birşey anlamaz çünkü sabah gelen çiçeği bilmiyor. o anda saime gelir saime : ne güzel çiçeklerhasret:bana çiçek gelmiş .kartı okuyorum ama birşey anlamıyorum.sanırım yanlış gelmişsaime kartı okursaime:bunlar aynı çiçeklerhasret:aynı çiçekler mi?saime:senin haberin yok dimi.nesrin hanım sabah murat beyle konuşurken duydum.murat bey sana söylemesini istemedi hasret:neyi istemedisaime:sabah sana çiçek geldi.sanırım bir genç sana ilanı aşk etmiştihasret:ee saime:murat bey seni çok kıskandıhasret:deme be kıyamam ben ona saime:bu durumda her halde sana aşkını itiraf edecekhasret:itiraf eder mi ?saime:eder ederhasret:inanamıyorum anne saime:bak görürsün bu akşam yemeğe çıkartırhasret:inanmıyorum yaalevent:ee ne zaman söyliyeceksin nerdeemurat:bu akşam .yemeğe götürecem levent:güzel...hasret muratı arar.kıskandırmak ister(kadın milleti bi alem)hasret:alo murat hocamurat:hasrethasret:şey diyecektim bana çiçek geldimurat kıskançlıktan kendini yiyecek "yinemi çiçek yinemi" dermiş gibi bir hale gelirmurat:çiçek mi?hasret:evet ben bişey anlamadm .sanırım ilanı aşkmurat dayanamazmurat:bak hasret o çiçeği çöpe atıyorsun kartıda yırtıyorsun ben geliyorumhasret içi içine sığmıyor murat onu kıskanyordumurat eve gelir .elinde bir demet çiçekhasret:murat hoca bunlar çok güzelmurat:Senin gibi hasretin gözleri gülümser sevinçtenmurat:hasret bu arada akşam seni yemeğe götüyorum hasret:yemeğe mi murat:evet hasret bitiyor eriyordu o dakkadahasret:murat hoca sana birşey söyliyecem.gösteri bitti artık ben gidecekmiyim beni bırakacakmısın?murat:hasret bunları akşam yemekte konuşacaz sana söyliyecektim zatenhasret:şimdi söylesenmurat:olmazmurat gidecekkenhasret:murat hoca evde çok sıkılıyorum.diyorumki mahalleye gitsem ablamı görürümmurat:tmm o zaman üstüne bir şeyler al gidelimarabaya binerler.hasret yol boyunca dalmış .murat sorarmurat :hasret daldın yine hasret:ben..ben rüya görmüştüm onu düşünüyordummurat merak edermurat:çokmu güzeldihasret:bilmemmurat:anlat o zaman ben karar vereyimhasret nasıl anlatacağını bilmiyorumhasret:benn...benle sen devamını getiremez.sadece murata bakarmurat hasretin saçına dokunurmurat:hasret benle sen olduktan sonra benim için herşey güzelhasret:güzelmimurat:yeterki sen yanımda ol herşey güzel murat hasrete yaklaşır yanağına öpücük kondururkim bilir belkide akşam için bir mesajdıgülnaz balkondan inergülnaz:hasret kız hasretmurat:hasret seni sonra gelir alırmhasret:tmm görüşürzmurat:görüşürzmuratın tlf çalarethem:muratmurat:efendim babaethem:nerdesin murat:yoldayımethem:gelsene seninle konuşacaklarımız var annenlemurat:benimde var ethem:hoşgeldin oğlummurat:hoşbulduknesrin:hoşgeldinmurat sadece işaretle cevapta bulunurmurat:sizidinliyorumnesrin:biz şu hasret hakkında konuşacaktık.gösteri biiti artık gitmesi gerekmiyormu?murat:bende bu konuda konuşacaktım sizinle.hasretle de bu akşam konışacamnesrin:gidiyor yanimurat:hayır anne gitmiyecek hiçbir zamannesrin:murat ne dediğinin farkındamısınmurat:hemde hiç olmadığım kadar.anne hasret gitmiyecek benimle kalacak bırakmıyacam onumurat içindekilerini anlatmaya çalışır sevgisini aşklınınesrin:ya giderse murat:gitmiyecek eğer o giderse bende bu evde kalmam .bende onunla giderimnesrin:cici mahallesinede gidermisinmurat:nersi olursa olsun .hasreti seviyorum asla bırakmıyacam nesrin:bende bunu diyorum sadece bunun için diyorsunmurat:anne düşünsene o bena benim istediğimden fazlasını verdi sahnede başarısını fazlasıylagösterdi.şimdide na sahneye çıktın istediğimi verdin gidebirsin mi diyecemne öyle ne böyle hasreti asla bırakmıyacam onu seviyorum bunu böyle bilin sinirli bir şekilde çıkar.akşam olmuş yemek vakti gelmiş.evden çıkarlar.boğaz manzaralı lüks bir lokantaya geldiler.murat yemekte hiç konuşmaz sadece hasrete söyliyeceklerini kafasında toparlıyor aslında ne diyeceğini nasıl başlayacağınıda bilmiyor.sadece bildiği tek birşey var oda hasreti delilercesine sevdiği biliyor.bunu kendine itiraf etmesi bile ona umut veriyordu.daha önce geldikleri dans yerine gelirlerdasn boyunca göz gözemurat hasreti düşünüyor gözü gözünde eli elinde o yumuşak zarif bedeni bedeninde bu nasıl bir histir.ilk değil ilk dansları değil ama bu sefer başka başkaydı farklıydı.çok çok daha farklıydı.adeta gözlerin hasrete kilitlemişti aklı ondaydıhasret sessizliği bozarakhasret:murat hoca muratmurat:hııhasret:murat hoca artıksöyliyecek misinmurat:hasreet ben..benn söyliyecemde nasıl söyliyecem nerden başlıyacamı bilmiyorumhasret:bir yerden başla.o zaman ben soruyorum murata bakarhasret:gösteri bitti artık ben gidecekmiyim beni bırakacakmısın murat.hasret seni bırakmak mı asla asla bırakmıyacam murat hasretin saçlarına dokunur hasret laf almaya çalışır hasret:peki neden murat:çünkü ben..ben sen..nii SENİ SEVİYORUM hesret seviyorum murat kendisindeki hisi anlamıyor anlam veremiyor.seline söyliyemedi ama hasrete, sevdiği kadına söyledi çünkü hasret çok çok farklıydı hiç kimseye benzemiyordu.murat yaklaştı yaklaştı.aşkını anlatırcasına hasrete bağlandı öptü bırakmayacasına sen benimsin sen benim hayatımsın dercesine..hele hasret kendini murat bırakmış artık.adeta kendini kaybetmişti.muratlayken ayakları zaten yerden kesiliyordu bu sefer bedeniyle murattaydı. murat hasrete fısıldayarak seni seviyorum seni seviyorum delicesine hasret:bende bende dudakları murata o kadar yakındıki murat:hasret bitanem,iyiki yanımdasın beni bırakma hasret:asla asla bu güzel geceden sonra eve gelirler ikisinide uyku tutmaz murat piyanonun başına geçer .hasret sesi duyar duymaz yukarı çıkar muratın yanına oturur.başını muratın omzuna koyar.murat piyano çalarken arada hasretin dudaklarına yaklaşır.delicesine öper müziği bitirir ama hasreti bırakmaz.artık elleri boş hasreti sarabilirdi.hasreti kollarıyla sarar murat:beni bırakma .beni sensiz bırakma hasret:asla murat:seni seviyorum seviyorum =SON= arkadaşlar öldüm bitim inanın ki çok yoruldum bide düğün var. bi düğün hazırlıkları bi bunu yazma çabası ancak .elimden geldikçede çabuk yazmaya çalıştım umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum...
En son murat&hasret tarafından Cuma Haz. 25, 2010 6:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
melissa Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 92
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 4:46 pm | |
| tşk..................çoook güzel olmuş....ellerine sağlık
En son melissa tarafından Cuma Haz. 25, 2010 5:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
cnsym Isınan Üye
Rep Puanı : 2
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 5:31 pm | |
| Çoooooooooooooooo.........oooooookkkkk güzel olmuş. Ellerine , yüreğine sağlık. |
|
| |
murat&hasret Star Üye
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 5:47 pm | |
| beğendiğinize sevindim |
|
| |
meliq Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 79
Rep Puanı : 3
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 9:19 pm | |
| ellerine sağlık çoookk güzel yazmışsın. büyük ihtimalle aynısı olucak çok gerçekci olmuş. |
|
| |
tubaelcin Isınan Üye
İlgi alanları : gönülçelen
Durumunuz : kendi halinde xD
Teşekkür Sayısı : 54
| Konu: Geri: 17.Bölüm Senaryosu Cuma Haz. 25, 2010 10:34 pm | |
| öldüm bittim çok güzel olmuş keşke gerçektede 17.bölüm böle olsaydı |
|
| |
hasret_murat_elif Isınan Üye