Devamı....(çok uzun bir reklamdan sonra
)
Levent:Memur bey Hasret kaçırıldı diyorsunuz ama ben Muratıda soruyorum.
Memur:Tamam Levent bey sakin olun bekleyin siz bir gelişme olursa haber vericem size ben.
Levent:Peki memur bey.(kapar)
Nesrin:Noldu Levent?
Levent:Hasret intihar etmemiş.
Nesrin:Oh! bu iyi bir haber peki mobese falan diyodunuz siz??
Levent:Hasret mobese kameralarına takılmış zorla bir araca bindirildiği saptanmış yanında bir erkek varmış.Bu kişinin Cihan olduğunu düşünüyorlar.
Nesrin:Levent sakın Cihan Hasreti kaçırmış olmasın?
Levent:Zaten Cihan tarafından kaçırıldığı anlaşılmış ama yerlerini bilmiyorlar işte dahada kötüsü Murat yok!
Nesrin:(ağlamaya başlar)Allahım lütfen bişi olmasın ona.
Levent:Nesrin yapma böyle bulacaklar ikisinide bak sapasağlam gelecekler eve.İnan bana.
Nesrin:Murat kendine bişi yapmış olamaz dimi?
Levent:Saçmalama Nesrin! Murat yapmaz öyle şeyler bugüne kadar hiç denedimi öyle şeylere kalkıştımı?
Nesrin:Ben oğlumu istiyorum Levent.(ağlar)
Levent:Bulucaklar onu.
(Cihan televizyon izliyordur.Murat uyuyordur.Hasret yarı uyanık yarı uykulu bir haldedir)
Hasret:(zorlukla)Cihan nolur bırak bizi.
Cihan:Aman be Asret saatlerdir ikiniz birden yalvarıyonuz bırak bırak diye! anlayın artık şunu iç bi yere giitmiyonuz siz!!
Hasret:Allah belanı versin!
Cihan:Asret! yakışıyomu sana öyle laflar be! olmadı bu laf buraya ama!
Hasret:Pislik!
Cihan:Eee yeter be! düzgün konuş bir ampul daha yersin o iğnelerden!
Hasret:Öldürsene beni sıkıysa hadi!! yiyorsa öldür be!
Cihan:Asret! bugüne kadar sana bi fiske vurmadım ama şimdi yicen tokatı.
Hasret:Çok korktum...
Cihan:(tokat atar) sus artık sus!!
Hasret:Allah belanı versin Cihan!
(Murat uyanır.ama yarı uykulu konuşmaktadır)
Murat:Hasret...
Hasret:Aşkım(ağlamaya başlar) iyimisin sen?
Cihan:Benim yanımda aşkım falan demeyin birbirinize.
Hasret:Aşkım.
Murat:Aşkım.
Cihan:Aaa oca ya benim aklımdan çıkmış tamamen!
Murat:Ne çıkmış?
Cihan:Ee ananla o düdük arkadaşın seni merak etmişlerdir he? ne dersin arayalımmı yoksa bir mesajmı çekelim? ama dur mesaj atayım polise söylemişlerdir beni telefonum izleniyordur şimdi!
Murat:Hayır Cihan bunu yapamazsın sakın açma o telefonu sakın!
Cihan:Lan iyilikte yaramıyo he! merak etmişlerdir seni be!
Murat:Cihan lütfen yapma sakın.
Cihan:Yapıcam yapıcam...
Murat:Yapma...(uyuyakalır)
(Leventle Nesrin oturuyorlardır.Levente mesaj gelir)
Nesrin:Mesaj geldi sana belki önemlidir Levent!
Levent:Peki bakıyorum.(bakar ve mesaj Murattandır)
Levent:Murattan!
Nesrin:Ne!
Levent:Merhaba ben Cihan.Şu an Muratı ve Hasreti özlüyorsunuz değil mi? evet özlüyorsunuz.Ama şuan onlar yanımda sakin sakin uyuyorlar.Gerçekten çok iyi bir evlat yetiştirmişiniz Nesrin Anım! ama oğlunuz çok yaramaz bide onu bunu ayartıyor! Ama bu nasıl oluyor ya! Murat yoksa!! ALLAH KAHRETSİN!!
Nesrin:İnanmıyorum!! Levent polisi ara
Levent:Hemen arıyorum.(polisler arar) arıyorlar zaten!(açar)
Levent:Alo?
Memur:Alo Levent bey çok önemli bir gelişme yakaladık!
Levent:Hemen söyleyin!
Memur:Az önce Murat beyin telefonundan size mesaj geldi.Sinyaleri takip ederek yerlerini saptadık.
Levent:Buldunuz mu? nerdeler peki?
Memur:Büyükçekmecede eski bir evde.Biz şuan oraya ekip yolluyoruz sizde gelin ama bir telefon yada mesaj gelirse hemen bize haber verin.çünkü şahısın kaçma ihtimali var sinyallerden bulabiliriz...
Levent:Tamam hemen çıkıyoruz!(kapar) Nesrin ben gidiyorum!
Nesrin:Bende geleyim senle!
Levent:Ararsa diye haber bekle polis öyle dedi.
Nesrin:Lütfen geleyim.
Levent:Nesrin evde kal arayabilir seni ararsa da hemen bana haber ver tamam mı?
Nesrin:Tamam.
Levent:Ben çıkıyorum hadi!(çıkar arabaya biner)
Levent:Seni bulduğum yerde Cihan! asla yaşatmayacağım.Cehennemim dibine kaçsan bulucam seni!! bulucam!!
(Cihan Murat ve Hasrete 4 er ampul Morfin yapar.Ama artı olarak Murata narkoz iğneside yapar sonra evden kaçar ama mobeselere takılır)
Levent:(arabasının göstergesi 140 a çıkar) nolur bişi olmasın nolur!! (polisler arar)
Levent:Alo memur bey?
Memur:Ambulansı aradınızmı?
Levent:Hayır siz arayın.
Memur:Peki biz arıyoruz ambulansı.Ama şahsın kaçma ihtimali için bir ekipte yolda bilginiz olsun istedim.
Levent:Sağolun Memur bey.(kapar)
aradan geçen yarım saat sonunda Levent ve Polisler eve ulaşırlar.ama kapı kilitlidir açılmıyordur.
Levent:Ben odun buluyorum Memur bey!
Memur:Arkadaşlar ekip arabasından büyük odunu getirin.(kapıyı kırarlar)
Levent:Hasret! uyan Hasret uyan!(muratı görür) Murat!! uyan nolur Murat!! kendine gel!!(ambulans ekibi gelir Muratın nabzını yoklarlar)
Görevli:Nabız zayıf.Ne zamandır böyle?
Levent:Bilmiyorum daha yeni bulduk ama yeni sanırım çok olmamıştır.
Görevli:Arkadaşlar araçtan hemen ***** ilacından getirin çabuk!!(hasreti kontrol eder) Nabız normal ama riski var.
Levent:Of ya of!!
Memur:Arkadaşlar suçlu şahıs kaçmış hemen yola çıkıp her düzergaha bakıyorsunuz hemen!(ekip yola çıkar)
Görevli 2:Hanımefendinin durumu risk altında ama hemen hastaneye götürülmesi gerekiyor.(Murat ve Hasret ambulansa bindirilirler)
BÖLÜM SONU.....