Bence; Murat, gururuna karşı gelemediğinden ötürü çekip gitti. Ama Hasret'in ne cevap vereceğini de duyup öyle gitmesi bence daha iyi olurdu.
Hasret'in böyle bir teklife hemen cevap vereceğini sanmıyorum.
1. sezonda Murat iyi çocuk, Levent de ne yaptığı doğru dürüst belli olmayan Murat'ı kıskanan sözde dost olarak gözüküyordu fakat 2. sezonda ağırlıkla dizi Levent ve Hasret'in üzerine yoğunlaştı ve bu konumda Murat Kıskanç, kibirli kişilik olarak gözükmeye başladı.
Ayrıca Murat ve Levent'in arasındaki tamamen çıkar ve kıskançlık üzerine kurulmuş saçma sapan arkadaşlık ilişkisinin bu teklifin duyulmasından sonra sarsılmasını umut ediyorum. Ve Nesrin'in, Hasret'le Levent'in sadece 1 günlük gittikleri tatili fazlasıyla abartıp Murat'a yetiştirmesi bence hiç hoş bir davranış değildi.
(Tabiki bu yorumlarımın hepsi sadece senaryo üzerine, yani oyunculara karşı hiçbir antipatim yok, lütfen yanlış anlaşılmasın.)
Tabi klavyesi olan yorum yazıyor, herkes de eleştirmen olmuş diye düşünülebilir ama bunlar benim görüşlerim ve kimse de savunmak ya da karşı çıkmak zorunda değil.