Sevilen oyuncular "destek" projesinde bir araya gelerek, örnek oldu.
Gönülçelen dizisinin sevilen oyuncuları Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak ve Hülya Duyar "engelli ve engelsiz çocukları aynı eşit eğitim ortamında kaynaştırma ve bütünleştirme" amaçlı başlatılan projeye destek vermek için Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu'nda bir araya geldi. Süper Starlife kameralarının görüntülediği projeye gönülden destek veren ünlü oyuncuların çocuklarla yakından ilgilenmesi dikkat çekti.
Tuba Çağrıda Bulundu
Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin çocukların arasına girerek, ilköğretim çağındaki öğrencilerle konuştu. Özellikle otizmli çocuklar için destek verdiği sosyal sorumluluk projeleri ile bu konulardaki duyarlılığını gösteren güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, "Tohum Otizm Vakfı ile geçen sene otizmli çocuklar için gerçekleştirdiği kampanyada birlikte çalışma imkanı bulmuştum, bu sene sadece otizmli çocukları değil tüm engelli gruplarını kucaklayan böylesine anlamlı bir projenin parçası olduğum için çok mutluyum" dedi ve "Engelli engelsiz ayrım yapmadan tüm çocuklarımızı sahiplenelim, bugün bu okulda devame den pilot uygulama bu anlamda çok önemlidir" diye ekledi.
Murat Hoca'nın Bilinçlenme Uyarısı
Fransa'da engelli hakları ile ilgili çalışmalar yapmış ve engelli bireyler için bir de kısa film çekmiş olan Cansel Elçin ise "Eğitim, engelli engelsiz tüm çocuların hakkıdır. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de anayasa ile korunan bu hakkın uygulamaya yönelik çözüm önerilerini ortaya koyan bu projeyi yürekten destekliyorum." dedi ve Türkiye'de bu konuda bilinçlenmenin önemine vurgu yaptı.
Şenlikte yapılan söyleşinin ardından Gönülçelen dizisi oyuncuları Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte vakit geçirip, fotoğraf çektirdiler.
Ayaklı Gazate