arkadaşlarım sanırım itiraflarımın arda arkası kesilmeyecek
böyle güldüğüme bakmayın
(
)
ben itirafıma başlıyim
ben müziğe çok düşkün olduğum için bi müzik sitsine üye oldum.sözleşmeyi okumadam kabul ettim daha doğrusu görmedim.üye olduktan sonra yeni geldi
neyse ben üye oldum annemim telefon numarasını verdim.gelen mesajta bunun bedeli olarak haftada 20 kontörünüz alınacaktır diyor.kafayı yicektim.hafta başı 20 kontör ne demek annem beni kesin öldürecekti!
sonra kontörler hafta başı gidiyor.annem diyo bu kontörler nereye gidiyor.daha yeni yüklemiştik
ben ses çıkaramıyorum..bizimkiler annemi arıyor diyor hayırdır bizi aramıyorsun falan annemde kontörlerim yok diyorr
hergün bu konuşma var ne yapacağımı bilmiyorum.suçu başkasına atmak yerine sustum..kendimide yakmadım başkasınıda
her hafta 20 kontör gidiyo.telefonu götürdüler yaptılar falan sonra baktım babam çağırdı dedim valla mevzuyu öğrendiler beni kesin öldürecekler...
sessizce efendim baba dedim.dedi al bu mesajları sil.öyle bi rahatladım anlatamam
ama annem bunları benim başımın altından çıktığını öğrenirse inanın ki bu sefer beni öldürür.bu sefer garanti kesin ölümlüyüm.zeynep diye bi arkadaşınız yok artık...
El-Fatiha..(devamını siz biliyorsuuz artık
)