|
|
Yazar | Mesaj |
---|
zeyneptuğçe Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 94
Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Paz Eyl. 12, 2010 7:43 am | |
| ya inşallah doğrudur süper tüyo ay çok mutlu oldum |
|
| |
hümeyra Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 27
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Paz Eyl. 12, 2010 9:03 am | |
| inşallah öyledir ama bakalım nasıl barışcaklar |
|
| |
samira Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 52
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Paz Eyl. 12, 2010 3:43 pm | |
| 20. bölüm replikleri: hasret piyanoyu mahalleye geri getirir hasret artık aşka küsmüştür bundan faydalanmak amacıyla levent hasrete öneride bulunur önerisi ise hasrete kaset çıkarıp onu ve ailesini başka bir eve taşındırmak ister hasret kabul eder levent hasreti saimenin evine getirir ona bu evi tutmuştur ev konağın kar.........şısındadır( devamı ise tubabüyüküstün.net '19. bölümden itibaren gönülçelen' başlığı altındadır oradan tam konuşmaları bakabilirsiniz ama üye olanlar bakabilir üye olmayan olsun |
|
| |
meliq Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 79
Rep Puanı : 3
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Paz Eyl. 12, 2010 3:53 pm | |
| samira lütfen sen buraya kopyala yapıştır yaparmısın ben üye olamıyorumda |
|
| |
nadir Israrcı Üye
İlgi alanları : diziler ve sarkilar
Durumunuz : idare eder
Teşekkür Sayısı : 485
Rep Puanı : 10
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Paz Eyl. 12, 2010 4:25 pm | |
| |
|
| |
^zєאภєק ^๓єlєк Süper Moderatör
İlgi alanları : ﻮöภülçєlєภ,şเเг אคz๓คк,๓üzк ๔เภlє๓єк,Ŧยt๒๏l,๒ครкєt๒๏l...
Durumunuz : ภє ๏lรยภ เştєє เאเ๔เг
Teşekkür Sayısı : 4127
Rep Puanı : 71
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Ptsi Eyl. 13, 2010 6:24 am | |
| ALINTIDIR!! bugün Dizi TV'de gönülçelen ekibi vardı ve Hadret karakteriyle Tuba hanım bir açıklama yaptı... herkes başka ilişkiler içine girecek dedi..bu durum aklıma birçok fikir getirdi.mesela Hasret'in Leventle Muratında başka biriyle olma düşüncesi..şu an için ucu açık ve ne tarafa çekilirse o tarafa gidebilecek cinsten bir cümle bu..vede akla yatkın geliyor..çünkü şu an için Hasretin Murat hocayı istediği gibi anlayabileceğini sanmyıorum ben...ve bu anlaşılmama ikisinin hayatına farklı bir yön getirilebilir..bilinmez inşallah böyle bişey olmaz.biz barışmalarını beklerken böyle bişey olamsı çok ama çok kötü olacak off yaa barışsınlar artık... |
|
| |
zeyneptuğçe Isınan Üye
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Ptsi Eyl. 13, 2010 9:16 am | |
| - samira demiş ki:
- 20. bölüm replikleri:
hasret piyanoyu mahalleye geri getirir hasret artık aşka küsmüştür bundan faydalanmak amacıyla levent hasrete öneride bulunur önerisi ise hasrete kaset çıkarıp onu ve ailesini başka bir eve taşındırmak ister hasret kabul eder levent hasreti saimenin evine getirir ona bu evi tutmuştur ev konağın kar.........şısındadır( devamı ise tubabüyüküstün.net '19. bölümden itibaren gönülçelen' başlığı altındadır oradan tam konuşmaları bakabilirsiniz ama üye olanlar bakabilir üye olmayan olsun çok teşekkürler |
|
| |
krissehrob Erişilmez Üye
İlgi alanları : Müzik,Sinema,Kitap okumak,dizi.....
Durumunuz : ELa ve ZeynepLe kopuyoruz=)
Teşekkür Sayısı : 1706
Rep Puanı : 26
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Ptsi Eyl. 13, 2010 12:02 pm | |
| - ^zєאภєק ^๓єlєк demiş ki:
- ALINTIDIR!!
bugün Dizi TV'de gönülçelen ekibi vardı ve Hadret karakteriyle Tuba hanım bir açıklama yaptı...herkes başka ilişkiler içine girecek dedi..bu durum aklıma birçok fikir getirdi.mesela Hasret'in Leventle Muratında başka biriyle olma düşüncesi..şu an için ucu açık ve ne tarafa çekilirse o tarafa gidebilecek cinsten bir cümle bu..vede akla yatkın geliyor..çünkü şu an için Hasretin Murat hocayı istediği gibi anlayabileceğini sanmyıorum ben...ve bu anlaşılmama ikisinin hayatına farklı bir yön getirilebilir..bilinmez inşallah böyle bişey olmaz.biz barışmalarını beklerken böyle bişey olamsı çok ama çok kötü olacak off yaa barışsınlar artık... SaoL canım inş böyLe birşey oLmaz:@ |
|
| |
|»Ela«| Erişilmez Üye
İlgi alanları : müzik dinlemek,kitap okumak,gezmek vs. :D
Durumunuz : idare ediyoruz işte :D
Teşekkür Sayısı : 2969
Rep Puanı : 26
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Ptsi Eyl. 13, 2010 2:30 pm | |
| |
|
| |
zeyneptuğçe Isınan Üye
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Ptsi Eyl. 13, 2010 2:54 pm | |
| ya biraz önce özel bölümü izlerken alta fragman gibi birşey veriyolarya onu gördüm.hasret piyanonun başında oturuyodu.sanırım ya çekim yapıyolardı yada piyonoyu çalıyodu. |
|
| |
^zєאภєק ^๓єlєк Süper Moderatör
İlgi alanları : ﻮöภülçєlєภ,şเเг אคz๓คк,๓üzк ๔เภlє๓єк,Ŧยt๒๏l,๒ครкєt๒๏l...
Durumunuz : ภє ๏lรยภ เştєє เאเ๔เг
Teşekkür Sayısı : 4127
Rep Puanı : 71
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Ptsi Eyl. 13, 2010 8:26 pm | |
| - zeyneptuğçe demiş ki:
- ya biraz önce özel bölümü izlerken alta fragman gibi birşey veriyolarya onu gördüm.hasret piyanonun başında oturuyodu.sanırım ya çekim yapıyolardı yada piyonoyu çalıyodu.
küçük olduğu için pek görünmedi... ama benim gördüğüm kadarıyla biri hasreti öpüyor..umarım levent değilde murattır... |
|
| |
Gönül68 Gönülçelen Fan
İlgi alanları : Müzik, Sinema, Medya, PC..
Teşekkür Sayısı : 316
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Ptsi Eyl. 13, 2010 9:25 pm | |
| - ^zєאภєק ^๓єlєк demiş ki:
- zeyneptuğçe demiş ki:
- ya biraz önce özel bölümü izlerken alta fragman gibi birşey veriyolarya onu gördüm.hasret piyanonun başında oturuyodu.sanırım ya çekim yapıyolardı yada piyonoyu çalıyodu.
küçük olduğu için pek görünmedi... ama benim gördüğüm kadarıyla biri hasreti öpüyor..umarım levent değilde murattır... Hasreti "öpen" kisi levent, ama öyle hemen panige kapilmayin, fragman 1.si cok kücük ve 2.si fragmanin hep bir yaniltici görüntüleri olyuor, buna cokkez sahit olduk..belki levent tek yanagindan öpecektir bilemeyiz vallahi su atv sinir etti beni versinler su fragmani artik yaa -.- |
|
| |
meliq Isınan Üye
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Salı Eyl. 14, 2010 2:56 pm | |
| vallahi su atv sinir etti beni versinler su fragmani artik yaa -.- bencede |
|
| |
meliq Isınan Üye
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Salı Eyl. 14, 2010 3:28 pm | |
| - zeyneptuğçe demiş ki:
- samira demiş ki:
- 20. bölüm replikleri:
hasret piyanoyu mahalleye geri getirir hasret artık aşka küsmüştür bundan faydalanmak amacıyla levent hasrete öneride bulunur önerisi ise hasrete kaset çıkarıp onu ve ailesini başka bir eve taşındırmak ister hasret kabul eder levent hasreti saimenin evine getirir ona bu evi tutmuştur ev konağın kar.........şısındadır( devamı ise tubabüyüküstün.net '19. bölümden itibaren gönülçelen' başlığı altındadır oradan tam konuşmaları bakabilirsiniz ama üye olanlar bakabilir üye olmayan olsun çok teşekkürler
yaa ben üye oldum ama bulamadım o başlığı |
|
| |
samira Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 52
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Salı Eyl. 14, 2010 6:05 pm | |
| Bisena'dan Gönülçelen 20.Bölüm Tüyolar Murat Hocanın piyanosu artık mahalenin kahvesinde... Nesrin,Hasret’in bütün eşyalarını evden gönderir. Saime beş parasız kalınca Hasret onu yanlarına alır. Levent ve Hasret yemeğe çıkarlar. Hasret ve M......urat hiç olmayacak bir yerde karşlılaşırlar. Hasret tv programına çıkar. Kendisinden çok Murat’ı anlatır. HASRET: Onu tanıdıkça, başarmanın, pes etmeden, gece gündüz çalışmak olduğunu anladım… Alkış aldıysam, iyi şarkı söylediysem tamamen onun sayesindedir.krtalsu dizifilm tüyoar bölümün yazmıştır kesinlikle doğrudur diğer tüyolar asılsızdır barışma tüyosuda dahil |
|
| |
tatlı_cadı Süper Moderatör
İlgi alanları : Burak Özçivitt :)
Durumunuz : Fena Değil
Teşekkür Sayısı : 6001
Rep Puanı : 41
| Konu: Geri: 20.Bölüm Tüyo Salı Eyl. 14, 2010 7:10 pm | |
| Teşekkürler |
|
| |
|