| Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ßuгCuu ♥ Süper Üye
İlgi alanları : Msn-Face-Müzik- vs ..
Durumunuz : ~ ЧαηŁιzŁιк Kαdεяiм ĐεğiŁ , Sαdε¢ε Tεяciнiм ~
Teşekkür Sayısı : 1349
Rep Puanı : 19
| Konu: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Paz Tem. 25, 2010 11:03 am | |
| atv'nin sevilen dizisi "Gönülçelen" de ayrılık rüzgarları eserken; dizi kadrosuna klarnetçi Hüsnü Şenlendirici dahil oldu..
Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin’in başrollerini paylaştığı Gönülçelen’de bir süredir ayrılık rüzgarları esiyordu.
Hasret’in çocukluk arkadaşını oynayan Umut Kurt ile dizinin kahvecisi Tuna Orhan kadrodan ayrıldığı açıklanmıştı..
Dizideki ayrılıkların sebebinin setteki huzursuzluk olduğu iddia edilirken dizi kadrosuna klarnetçi Hüsnü Şenlendirici dahil oldu..
Hüsnü Şenlendirici "Gönülçelen" dizisi ile 3 bölümlük bir anlaşma imzaladı..
İŞTE AYRILIK HABERİ
Gönülçelen'i Tuba Büyüküstün de kurtaramadı
Atv'deki 'Gönülçelen' dizisinin kadrosunda yaprak dökümü yaşanıyor... Geçen ay Tuba Büyüküstün'ün babasını canlandıran Ünal Silver, başrol oyuncusu Cansel Elçin'in tavırları yüzünden diziden ayrılmıştı. Prodüktör Cengiz Çağatay ve yönetmen Cevdet Mercan'dan sonra Ayşe Şule Bilgiç, Ayda Aksel, Umut Kurt adlı oyuncular da diziyi bıraktı. Yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun ricalarına rağmen senaristler Nilgün Öneş, Gül Dirican ve Sertaç Ergin de 'Gönülçelen'i yazmama kararı aldı.
Posta gazetesinde yer alan iddiaya göre; 'Gönülçelen'den ayrılanlar başrol oyuncusu Cansel Elçin'in şımarıkça tavırlarından hoşlanmadı. Bunu yapımcı Tomris Giritlioğlu'na defalarca iletti. Ancak cevap alamadılar. Bunun üzerine sette huzursuzluk ve kargaşa çıktı. Ekip dağıldı. Başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün ayrılan oyunculara ve yönetmeni Cevdet Mercan'a "'Lütfen ekibi bırakmayın. Yeni sezonda birlikte olalım" diye yalvardı. Ama dinletemedi. Şimdi 'Gönülçelen'e yeni kadro oluşturuluyor.
-----------------------------------------------------------------------
Umarim Böyle Birsey oLmaz .. ! Kadro degisirse Dizininde Tadi Kalmaz ..
Bakalim yeni sezonda bizi neler bekliyor ..
-Hurriyetport. Sayfasindan Alinti - |
|
| |
tatlı_cadı Süper Moderatör
İlgi alanları : Burak Özçivitt :)
Durumunuz : Fena Değil
Teşekkür Sayısı : 6001
Rep Puanı : 41
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Paz Tem. 25, 2010 11:35 am | |
| Sağol Abla Umarım böyle bişey olmaz yeni senaristler diziyi gıcık hale çevirirler ya genelde senarist değişiminde dizi 180 derece dönüyor umarım olmaz böyle bişeyy |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Erişilmez Üye
İlgi alanları : ÜmitİbrahimKantarcılar | & | ÇakılTaşları
Durumunuz : 5'iBirYerdeyiGeriİstiyoruz.
Teşekkür Sayısı : 6315
Rep Puanı : 112
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Paz Tem. 25, 2010 12:07 pm | |
| Sağol Burcu abla.. Çiğdem sana katılıyorum ; 180 derece değişti.. |
|
| |
krissehrob Erişilmez Üye
İlgi alanları : Müzik,Sinema,Kitap okumak,dizi.....
Durumunuz : ELa ve ZeynepLe kopuyoruz=)
Teşekkür Sayısı : 1706
Rep Puanı : 26
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Paz Tem. 25, 2010 12:29 pm | |
| oLamaaazzzzzz böLe bişey yhaaaaa noLur aLLLahım oLmaz inş |
|
| |
|»Ela«| Erişilmez Üye
İlgi alanları : müzik dinlemek,kitap okumak,gezmek vs. :D
Durumunuz : idare ediyoruz işte :D
Teşekkür Sayısı : 2969
Rep Puanı : 26
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Paz Tem. 25, 2010 2:55 pm | |
| - tatlı_cadı demiş ki:
- Sağol Abla
Umarım böyle bişey olmaz yeni senaristler diziyi gıcık hale çevirirler ya genelde senarist değişiminde dizi 180 derece dönüyor umarım olmaz böyle bişeyy aynen.inşallah bi şekilde farklı oyuncularla aynı tadında devam eder. |
|
| |
| |
| |
^zєאภєק ^๓єlєк Süper Moderatör
İlgi alanları : ﻮöภülçєlєภ,şเเг אคz๓คк,๓üzк ๔เภlє๓єк,Ŧยt๒๏l,๒ครкєt๒๏l...
Durumunuz : ภє ๏lรยภ เştєє เאเ๔เг
Teşekkür Sayısı : 4127
Rep Puanı : 71
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Ptsi Tem. 26, 2010 12:18 pm | |
| arkadaşlar bence öyle birşey olmaz çünkü Ayda Aksel ve Umut Kurt açıklama yapmıştı .böyle birşey olamaz.biz memnunuz demişti. hatta Umut Kurt ilk kez sizden duyuyorum demişti yaa gazeticilere.inşallah bu haber doğru değildiir |
|
| |
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Ptsi Tem. 26, 2010 1:35 pm | |
| Melek Kaynak Ne.. ?? Nerden biliyorsun.. |
|
| |
bukadar Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 29
Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Salı Tem. 27, 2010 8:59 am | |
| ya inanmak istemiyorum, niye o zaman diziden ayrılan bu adamlar basın açıklaması vs bir şey yapmadılar. Hiç kendi ağızlarından açıklama duymadık. Ünal Silver ayrıldı diyelim ama en azından yaptıkları bir sözleşme var, diziden pat diye ayrılamaz. 17. bölümde senaristler onu bulgfaristana gönderir. Öyle olsa bile bu adam dünkü oyuncu değil, basına böyle bir şey söylmesini aklım almıyor. Umut Kurt'un gideceği garantidir, zaten finalde adam antalya otobüsene atlamıştı ama bir yerde okuduğumda onun diziye tekrar döneceğini, senaryo için böyle gerekli olduğunu okumuştum-nereden okuduğumu hatırlamıyorum- Ayda Aksel'inde setten huzursuz olmasına inanmıyorum, çünkü bunlar hatırla sevgilide de berbaberdi eğer cansel huzursuz birisiyse, kadın onun adını duyunca diziyi kabul etmezdi, inşallah bunlar bizim malum basının her zamanki malum olan karalama merakıdır |
|
| |
acelyam30 Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 2
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Perş. Tem. 29, 2010 7:56 pm | |
| Dizi Oldugu gibi güzeldi neden degistireceklermis yaa cok üzüldüm |
|
| |
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Çarş. Ağus. 04, 2010 1:43 pm | |
| - acelyam30 demiş ki:
- Dizi Oldugu gibi güzeldi neden degistireceklermis yaa cok üzüldüm
|
|
| |
Miri Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 24
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Çarş. Ağus. 04, 2010 7:11 pm | |
| cok üzüldüm ya diziden cikdiklari icin .... umarim ki yeni oyuncular eski oyuncular gibi iyi olurlar keske gitmeseler daha iyi olur aslinda :S |
|
| |
sena1998_217 Yeni Üye
İlgi alanları : TEST ÇÖZMEK
Durumunuz : mükemmel
Teşekkür Sayısı : 7
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Paz Ağus. 08, 2010 1:19 pm | |
| ama bu iş çocuk oyuncağı değilki yani biraz işin cidiyetinde olsalar iyi olurdu ne yani her insan kusursuz olmaz üstünü kapatsalar olmazmıydı ayrılan oyuncaların içerisinde mesela ben ayda eksel için izliyorsam o filmi aa ayda aksel yok artık izlemem diyen binlerce kişi vardır ...bence bu konu üzerinde çalışmaları lazım |
|
| |
kiraz Isınan Üye
Durumunuz : süperr
Teşekkür Sayısı : 65
Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Paz Ağus. 08, 2010 8:14 pm | |
| ben anlayamadım ya şimdi hasret yani Tuba Büyüküstün diziden çıkıyomu ya da Ayda Aysel lütfen birisi cevap yazsın ='( |
|
| |
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor C.tesi Ağus. 14, 2010 11:19 am | |
| Ayda aysel canım tuba b. çıkarsa dizin anlamı kalırmı.. |
|
| |
aşk_sıs_24 Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 4
Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor Paz Ağus. 22, 2010 6:33 pm | |
| yuh yha ne şanssız bi disi bu böLe yuhh :s ama oLsun canseLim qötürür işi ayrıca; CANSEL ELÇİN ŞIMARIK FLN DEİL TAMAM;) |
|
| |
| Gönülcelende Ayrilik Rüzgarlari Esmeye Devam Ediyor | |
|