| Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hanımcıgım Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 56
Rep Puanı : 3
| Konu: Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor Çarş. Haz. 23, 2010 6:47 pm | |
| Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor Gönülçelen dizisinin oyuncularından usta tiyatrocu Ayda Aksel, diziden ayrıldığı yönünde çıkan dedikoduları yalanladı.Çıkan haberlere ateş püsküren ünlü sanatçı diziden ayrılmadığını işinin başında olduğunu belirterek şunları söyledi: "Birileri benim diziden ayrılmak istediğimi medyaya yaymış. Böyle bir konuşma yapmadık. Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Benim böyle bir kararım yok, işimin başındayım. Karşı tarafın da böyle bir kararı olsaydı bana bildirirlerdi. Birileri bir şeyler karıştırıyor ama ne oluyor bilmiyorum. Setimizde ortam çok huzurlu."TÜRKİYE'NİN YÜZÜAksel, Tuba Büyüküstün'ün ve Cansel Elçin'in oyunculuğuyla ilgili olarak ise, "Onları beğenmeseydim birlikte çalışır mıydım. Çok beğendiğim ve sevdiğim insanlar. Tuba, Türkiye için çok güzel bir tanıtım yüzü. Set dışında da sık sık telefonlaşır, görüşürüz. İşini büyük bir aşkla yapıyor. Sete geldiğinde herkese pozitif bir enerji veriyor" dedi. Kaynak: Bugün / Magazin |
|
| |
murat&hasret Star Üye
İlgi alanları : senaryo,müzik,basketbol,futbol
Durumunuz : gayet iyi:)
Teşekkür Sayısı : 759
Rep Puanı : 4
| Konu: Geri: Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor Çarş. Haz. 23, 2010 7:00 pm | |
| bencede zaten böyle olmasaydı rolünü bu kadar iyi oynayamazdı Başarıların devamını dilerim... |
|
| |
hasret_murat_elif Isınan Üye
Teşekkür Sayısı : 71
Rep Puanı : 4
| Konu: Geri: Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor Perş. Haz. 24, 2010 12:35 am | |
| bencede oynayamazdı arkadaşım. |
|
| |
Gönül68 Gönülçelen Fan
İlgi alanları : Müzik, Sinema, Medya, PC..
Teşekkür Sayısı : 316
Rep Puanı : 3
| Konu: Geri: Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor Perş. Haz. 24, 2010 7:12 am | |
| Günün Güzel haberi |
|
| |
krissehrob Erişilmez Üye
İlgi alanları : Müzik,Sinema,Kitap okumak,dizi.....
Durumunuz : ELa ve ZeynepLe kopuyoruz=)
Teşekkür Sayısı : 1706
Rep Puanı : 26
| Konu: Geri: Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor Perş. Haz. 24, 2010 12:25 pm | |
| mükemmeL yemin ederim bu haberde en çok nesrin değişcek die üzüLmüştüm spr bi haber yha=) |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Erişilmez Üye
İlgi alanları : ÜmitİbrahimKantarcılar | & | ÇakılTaşları
Durumunuz : 5'iBirYerdeyiGeriİstiyoruz.
Teşekkür Sayısı : 6315
Rep Puanı : 112
| Konu: Geri: Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor Perş. Haz. 24, 2010 1:28 pm | |
| |
|
| |
tatlı_cadı Süper Moderatör
İlgi alanları : Burak Özçivitt :)
Durumunuz : Fena Değil
Teşekkür Sayısı : 6001
Rep Puanı : 41
| |
| |
|»Ela«| Erişilmez Üye
İlgi alanları : müzik dinlemek,kitap okumak,gezmek vs. :D
Durumunuz : idare ediyoruz işte :D
Teşekkür Sayısı : 2969
Rep Puanı : 26
| |
| |
cici kıss..! Yeni Üye
Teşekkür Sayısı : 7
Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor Cuma Haz. 25, 2010 8:53 pm | |
| Sevindim çook sevindim eğer öle olmasaydı dizide rolünü bu kadar güzel yapamzdı.. |
|
| |
| Tuba Büyüküstün İşini Büyük Bir Aşkla Sürdürüyor | |
|