By_iDoSaRoS Süper Moderatör
İlgi alanları : Futbol Muzik Dinlemek....
Durumunuz : Malesef Ogrenci... :F :F
Teşekkür Sayısı : 454
Rep Puanı : 2
| Konu: Doğuş 2010 Albumunden Pof Ne Yaparsın (ft Cankan) Duet Çarş. Nis. 21, 2010 8:17 pm | |
| [ Dogus ] donuyor dunya sen ne dersen de umgrunda yandigim ölüyom ama sen ne dersen kimin umrunda varligim selamin yolla yolla yolla ahimi alma beni kirma salla salla beni salla baskasini alma
[ Fatih A.B.B ] lambaya puf dedim kizlara of dedim bu kadar ileri gidecegine anlamani degmedim non stop elliyor heryeri terliyor gul tek filan diyo lambayi yak dedi gozlerime bak dedi balli dudak dedi keyfine bak dedi belime de vur dedi ne olcak dedi oha oha oha yikilcam dedi
[ Dogus ] bir koseye sikistirilmis kediden farkim yok uzun zaman oldu sikintim cok feryat etmeye hic zaman yok yorma beni konuya karistirmis gozum ac gonlum yok uzun zaman oldu forsum yok kapidan cikacagim hic sans yok
[ Fatih A.B.B. ] ah naparsin sen ne yaparsin kucu kucu diyip bana ham yaparsin daridida diddat daridida diddat mucuk mucuk diyip bana yan bakarsin
yine olmazdim boyle olmazdim caresiz ben hic kalmazdim sana bakmazdim hava basmazdin kucu kucu kucu kucu bana yapmazdin sende durmazdim solup kalmazdim yanilip ben hic sasmazdim hem bunalmazdim hem daralmazdim sana sana yuppi bagirmazdim
[ Dogus ] anla her denilen ah etmeyen istesem olmaz bir an gelir kimseler duymaz buda bana inan hic uymaz yorma her soruya bir cevap ariyor dunyayi almaz donup gelir kimseler almaz evir cevir kimseler olmaz...
[ Fatih A.B.B. ] ah naparsin sen ne yaparsin kucu kucu diyip bana ham yaparsin daridida diddat daridida diddat mucuk mucuk diyip bana yan bakarsin.. |
|
[Hasret*Murat*Şeyma]
Banlanmış Üye
İlgi alanları : Gönülçelen İzlemek
Durumunuz : Eh İşte!
Teşekkür Sayısı : 516
Rep Puanı : 50
| Konu: Geri: Doğuş 2010 Albumunden Pof Ne Yaparsın (ft Cankan) Duet Çarş. Nis. 21, 2010 8:18 pm | |
| |
|
TaTLi_CaDi55 Paylaşımcı
İlgi alanları : KiTapp oKumaKk, ForuMa TaKiLMaK,
Durumunuz : eVLi;)
Teşekkür Sayısı : 1519
Rep Puanı : 4
| Konu: Geri: Doğuş 2010 Albumunden Pof Ne Yaparsın (ft Cankan) Duet Paz Haz. 13, 2010 6:06 pm | |
| oha oha oha yiKiLacam dedim..
caNKaNimm caNimm benimm doGus iLe süPer iKiLi oLMusLar.. |
|
tatlı_cadı Süper Moderatör
İlgi alanları : Burak Özçivitt :)
Durumunuz : Fena Değil
Teşekkür Sayısı : 6001
Rep Puanı : 41
| Konu: Geri: Doğuş 2010 Albumunden Pof Ne Yaparsın (ft Cankan) Duet Perş. Tem. 01, 2010 1:50 pm | |
| Teşekkürler |
|