«Gizєм» Erişilmez Üye
İlgi alanları : aƦʍєηḋ♥♥♥
Durumunuz : aƦʍєηḋ`εβƦu`
Teşekkür Sayısı : 4017
Rep Puanı : 11
| Konu: Sansar - Şerefsiz (Ft. Diyar) C.tesi Mart 13, 2010 8:57 pm | |
| Verse1: (Diyar) 28 senelik bombok hayatımda Düzenbazlar arasında verdim kavga Yüzüme gülüp arkadan tuzak kuranlar Herşeyin farkındayım asıl düşen onlar Kimisi bana sözde yardım etti Özünde sahtekardı canıma yetti Benim sahte dosta Benim gibi dosta ihtiyacım yok bu sayfa kapandı silindi
Şuan kimseyi yazar halim yok ama zorlama beni atar kafam yoksa Beni sakın tek başıma sanma oyalama beni adamlarını yolla Sen benim dostluğumu hak etmedin şerefsiz..
Nakarat: 2x Hep adam gibi delikanlı gibi çokta samimi yaklaştım Niyetimi suistimal ettiniz ama Bu sefer çok ayıp ettiniz aga
Verse2: (Diyar) Yürümez bu işler yalanla Hep hikaye duyda inanma Çıkar ortaya oyun zamanla yaşadığın hayat zaten palavra Herkes ettiğini bulacak, herkes hak ettiğini görecek Bu adam sizi adam diye sanır mı Kötülükler yanınıza kalır mı..
Şuan kimseyi yazar halim yok ama zorlama beni atar kafam yoksa Beni sakın tek başıma sanma oyalama beni adamlarını yolla Sen benim dostluğumu hak etmedin şerefsiz..
Nakarat: 2x Hep adam gibi delikanlı gibi çokta samimi yaklaştım Niyetimi suistimal ettiniz ama Bu sefer çok ayıp ettiniz aga
Verse3: (Sansar) Bu evden çıkardım hep, tek gezerdim Erkek evinden de beter çok özensiz Tüm planlar alandışı , hep sezerdim Çok akıllı, çok sinsi , çok güzeldi.. Yek gelmem beklerken psikolojin yiter bitch Sektirmem sektirmedim iyi bilirsin ama Sekdirmem diye değil çok sekersin kim şerefsiz abi ya çok şekersin. Hiç bir yere gitmiyorum yemin ettim bilmiyorum ne olacağını bak finalde nedense ölmüyorum O yüzden öldür oğlum fanefekti güldüm oğlum ağlıyorduk dün de oldu bitti şimdi Bitti gitti IQ farkımızdan ötürü kolay çözdü bu işi Kimi insanlara göre öyle hep triptir Bad triptir aklımız ve bir mezarda saklıyız Hastaneden önce orda kalbim attı sakladım.
Nakarat: 2x Hep adam gibi delikanlı gibi çokta samimi yaklaştım Niyetimi suistimal ettiniz ama Bu sefer çok ayıp ettiniz aga |
|
TheBela Star Üye
İlgi alanları : artık hiçbirşey
Durumunuz : ölüden farksız
Teşekkür Sayısı : 815
Rep Puanı : 17
| Konu: Geri: Sansar - Şerefsiz (Ft. Diyar) Çarş. Mart 31, 2010 1:17 pm | |
| |
|
«Gizєм» Erişilmez Üye
| Konu: Geri: Sansar - Şerefsiz (Ft. Diyar) Perş. Nis. 01, 2010 4:46 pm | |
| |
|
|~Miné~| Paylaşımcı
İlgi alanları : Emre AYDIN ,Aslı GÜNGÖR,Özgün KARAMAN ,,Mustafa CECELİ , müzik , pc, gezmek, gelecegimin hayalini kurmak :D..
Durumunuz : OFF ya karamsarımm,, sıkınTıLıyım =(
Teşekkür Sayısı : 1406
Rep Puanı : 21
| Konu: Geri: Sansar - Şerefsiz (Ft. Diyar) Paz Nis. 04, 2010 5:20 pm | |
| |
|
«Gizєм» Erişilmez Üye
| Konu: Geri: Sansar - Şerefsiz (Ft. Diyar) Ptsi Nis. 05, 2010 11:09 am | |