«Gizєм» Erişilmez Üye
İlgi alanları : aƦʍєηḋ♥♥♥
Durumunuz : aƦʍєηḋ`εβƦu`
Teşekkür Sayısı : 4017
Rep Puanı : 11
| Konu: Pisayko - Karardi Gökyüzüm Cuma Mart 12, 2010 5:49 pm | |
| gözlerimde kalan askinin hasretiyle karardi gökyüzüm yakti beni sensizlik ve sensiz günlerim dolu hüzün gölgemde sakli bakislarin sen herzaman benim kalbimin sarayindaydin
yalnizim ! zindanlara vuran mahkum misali pismanim ! issiz bir ormanda vurabilirim kendimi kendimle yüzlesirken anlamistim dert kahiri sen inanmasanda bilki bu cocuk sana bagimli
düslerimki hayallere yenik düstüm kalbimin arka sokaklarindan cikti haykirislarim sensizligin esiginde mezarimi kazdim oturdum , saatlerce agladim. gecmisi karaladim , gelecek bulamadim
bir elveda busesiyle yüzümden düsen bin parca alisamadim yokluguna , kacasim var cok uzaklara bugünden umutsuzum inanmiyorum güzel yarinlara prangalar vurmus melankolik aklima
simdi yoksun , harabe güllerim ömürdü dolu olan ama ben sensiz bir ömrü neyleyim ? günüme gölge düstü , hayalinle düsüstü ruhen cöktüm , öldüm , hasretin bogu beni..
Sensizim gel desem gelirmisin ? askimin asaleti simdi nerdesin ? senki benim hergece efkarim.. senki benim hergece akan gözyasim..
gözyasim süsledi fotografini gecmisi hatirladim alev aldi fotografin yok oldu anilarim artik yalnizim , ilerledim nahos yolumda sensiz bir hayat düsledim kahroldum sonunda
anlamsiz cigliklar altinda yagmur oldu gözyasim karisti sellere hosgeldin ruhum ahirete durma gem yüregime ! sevmesende yalan söyle , gülsün asik olan cehre.
gece yarisi sokaklarda dolastim uyuyamadim cok kivrandim sigara dumanima seni anlattim lanet olsun yokluguna dayanamadim sevdigim seytanin gülücükleri esliginde gebermekteyim
harbi yalnizim cigliklar altinda seni hatirladikca girdim derin bunalimlara cikisi olmayan diyarlara aldilar bendeki beni verdiler ona buna saldirdilar benim masum ruhuma
özümü kattigim sözlerin özüne sakladim seni kimseler bulamaz orasi kalbimin en derini seni sensiz sevebilmekti seni sevmemin sebebi gözümden damlayan bir elveda simgesi..
Sensizim gel desem gelirmisin ? askimin asaleti simdi nerdesin ? senki benim hergece efkarim.. senki benim hergece akan gözyasim.. |
|
TheBela Star Üye
İlgi alanları : artık hiçbirşey
Durumunuz : ölüden farksız
Teşekkür Sayısı : 815
Rep Puanı : 17
| Konu: Geri: Pisayko - Karardi Gökyüzüm Çarş. Mart 31, 2010 4:16 pm | |
| |
|
«Gizєм» Erişilmez Üye
| Konu: Geri: Pisayko - Karardi Gökyüzüm Perş. Nis. 01, 2010 4:41 pm | |
| |
|
|~Miné~| Paylaşımcı
İlgi alanları : Emre AYDIN ,Aslı GÜNGÖR,Özgün KARAMAN ,,Mustafa CECELİ , müzik , pc, gezmek, gelecegimin hayalini kurmak :D..
Durumunuz : OFF ya karamsarımm,, sıkınTıLıyım =(
Teşekkür Sayısı : 1406
Rep Puanı : 21
| Konu: Geri: Pisayko - Karardi Gökyüzüm Paz Nis. 04, 2010 5:22 pm | |
| Teşekkürler |
|
«Gizєм» Erişilmez Üye
| Konu: Geri: Pisayko - Karardi Gökyüzüm Ptsi Nis. 05, 2010 10:53 am | |