«Gizєм» Erişilmez Üye
İlgi alanları : aƦʍєηḋ♥♥♥
Durumunuz : aƦʍєηḋ`εβƦu`
Teşekkür Sayısı : 4017
Rep Puanı : 11
| Konu: Uyeden Korkan Admin Cuma Mart 05, 2010 2:38 pm | |
| Admin: Artık üste üste iki mesaj atamıcaksınız bazı bölümlere Üye: lan Admin: yani belki Üye: ? Admin: siz bilirsiniz gerçi Üye: ? Admin: flood yasağı kaldırılmıştır
-Biraz daha türkçeye uygun yazarsan seviniriz xxx +ne dedin sen lan -hoşgeldin dedim abi
-Arkadaşlar karma süresini 30 güne uzatalım diye düşündük ne dersiniz +15 gün bile çok siz ne diyosunuz be -5 güne indirilmiştir karma verme süresi +düş - 3
xxx adlı admin: yyy adlı üye kurallara uymadığı için banlanmıştır -Açın lan onun banını o benim arkadaşım aaa adlı admin: yyy adlı üyenin banı açılmıştır xxx adlı admin banlanmıştır
- olm şu "komik yazılar"ın adını "güldürüklü yazılar" olarak değiştireyim mi? + kızarlar olm - kim kızar ya + üyeler abi - allah belamızı verse de kurtulsak ya + ben mi dedim olm admin ol diye - sen dedin + xx yemişim
-nan benim konularımı kim kitledi -ben sitenin adminiyim ben kitledim -aç onları çabuk!! -forum kurallarına aykırı -hacklerim nan forumunu kural falan kalmaz -taam abi al sana anahtar kendin aç lafımı olur böyle şeylerin
-olm ben bunları değiştiricem ama kızmasınlar -kim kızcak olm bi sen bi ben varız -olm üyeler oto boka bağırıyo artık dayanamıyorum -olm sabret biraz.. alışırsın -bi çok üstüme geliyorlar ya geçen gün konu kilitledim, kilidi gırtlağımdan içeri sokuyolardı -haklılar abi kilitlemeseydin konuları -sat iki dakikada sat!
-abi ben sana demedim mi bu topik silinmeyecek diye -ama çi... -başlatma ulan çiftine aşiretimi toplar giderim üyesiz kalırsın bak -ama kur... -kurallarına başlatma lan... ben ne dersem o -taam abi
alıntıdır
En son Fıstık # tarafından Cuma Mart 05, 2010 2:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
ßuгCuu ♥ Süper Üye
İlgi alanları : Msn-Face-Müzik- vs ..
Durumunuz : ~ ЧαηŁιzŁιк Kαdεяiм ĐεğiŁ , Sαdε¢ε Tεяciнiм ~
Teşekkür Sayısı : 1349
Rep Puanı : 19
| Konu: Geri: Uyeden Korkan Admin Cuma Mart 05, 2010 2:43 pm | |
| |
|
«Gizєм» Erişilmez Üye
İlgi alanları : aƦʍєηḋ♥♥♥
Durumunuz : aƦʍєηḋ`εβƦu`